Legge inn reskontro på en ansatt

NB! Ansattreskontro må være aktivert i lønnsinnstillinger før du kan ta i bruk Ansattreskontro

1. Gå til Lønn i venstremenyen og velg Ansatte. Klikk på den ansatte du ønsker å legge inn reskontro på.

cs.ansatt ansattreskontro.UM.1.jpg

2. Klikk på Flere felter og Legg til reskontro på ansatt.

cs.ansatt ansattreskontro.UM.2.png

3. Legg inn tidligere ansattreskontroer ved bruk av nedtrekkslisten, eller klikk på Opprett ny reskontro på ansatt. Husk å klikke på Lagre endringer.

cs.ansatt ansattreskontro.UM.3.png

NB: Dersom du velger å opprette en ny ansattreskontro, blir neste nummer i nummerserie for ansattreskontro automatisk valgt. Det er mulig å bytte nummerserie på ansattreskontro om ønskelig.