Kolonneoppsett

Du kan endre hvilke kolonner som skal vises i for eksempel bilagsføring, i oversikt over inn- og utbetalinger og i fakturaoversikt.

Klikk på tannhjulet for å redigere oppsettet.

Sett hake ved de kolonnene du ønsker å vise i tabellen. Ønsker du å endre rekkefølgen på kolonnene, kan du klikke og holde på de to strekene mens du drar dem opp eller ned.

Hvis du vil tilbakestille oppsettet, klikker du på Nullstill. Da vil oppsettet gå tilbake til systemstandard. Klikk på Lagre for å lagre innstillingene, eller Avbryt hvis du vil gå tilbake uten å gjøre endringer.

NB: I bilagsføring har kolonnevelgeren flere funksjoner. Klikk her for å lese mer om denne.