Legge til vikar for godkjenning

Når du legger til en vikar i systemet, vil denne overstyre den opprinnelige brukeren som bokfører fakturaen, både når den tildeles direkte og når den tildeles via et team.

1. Gå til Innstillinger i toppmenyen og velg Flyt og tildeling

2. Gå til fanen Vikarer

3. Klikk på Registrer vikar.

4. Legg inn nødvendige opplysninger og klikk på Lagre.

NB: Fakturaer som er tildelt, men ikke godkjent, før vikarperioden starter, vil også påvirkes. Vikaren vil da få opp disse fakturaene i sin huskeliste med det samme vikarperioden starter.