Slette betaling

Hvis en betalingspost Under behandling ikke er korrekt, ikke har blitt overført til banken eller lignende, kan du slette den.

1. Gå til Bank i venstremenyen og velg Utbetalinger.

2. Gå til fanen Under behandling.

3. Klikk på de tre kulepunktene ved aktuell betaling og velg Slett betaling.

cs. Slette betaling 1 um.png

4. Du får nå opp et varsel om at betalingen må stoppes manuelt i banken før du kan slette. Sett hake ved varselet og klikk på Slett betaling.

cs. Slette betaling 2 um.png

Hvis du ønsker å betale posten på nytt, må du gå tilbake til leverandørfakturaflyten for å legge fakturaen til betalingslisten på nytt.

NB: Dersom alle utbetalingene i den samme utbetalingsbunten har feilet, anbefales det å tilbakestille hele bunten.