Laste opp innbetalingsfil manuelt

Noen ganger kan det være aktuelt å laste opp en innbetalingsfil manuelt i systemet. Dette kan for eksempel gjelde dersom det har skjedd en feil med autobank og filene ikke har kommet inn automatisk. For at disse filene skal kunne lastes opp i systemet, må de først lastes ned manuelt i nettbanken.

NB: For at innbetalingsfilene skal bli lest inn i systemet, må bankkontonummer være lagt til under bankinnstillinger. Dette gjøres via Innstillinger → Bank → Bankkontoer.

1. Gå til Bank → Innbetalinger → Hent og bokfør innbetalingsfil.
  2. Dra betalingsfilen inn i bildet eller klikk for å velge fil.
  3. Velg "Bokfør valgte innbetalingsfiler".

Filen blir nå lastet opp og vil være synlig under Innbetalinger.

Merk at når du laster inn en betalingsfil manuelt vil denne overstyre eventuelle bokføringsregler.