Etterbestille Regnskapsgodkjente Betalinger

Hvis du allerede har en aktiv autobankavtale og ønsker å etterbestille funksjonalitet for Regnskapsgodkjente Betalinger (RGB), kan du gjøre følgende:

1. Gå til Innstillinger i toppmenyen og velg Bank. Gå til fanen Bankinnstillinger.

2. Sett hake ved Regnskapsgodkjente betalinger (hvis selskapet har bankavtale med flere banker, velger du hvilken bankavtale du ønsker å aktivere RGB for).

cs. Etterbestilling av Regnskapsgodkjente Betalinger 1 um.png

For å aktivere RGB må brukeren ha rollen Full tilgang bank.

Når funksjonen er klar til bruk vil feltet for den aktuelle banken bli grønt, og du vil bli varslet i regnskapssystemet.

Merk: Ved etterbestilling av RGB med DNB som bankforbindelse må du også bestille denne funksjonaliteten direkte hos banken. Dette kan gjøres her: DNB etterbestilling.