Opprette bankbruker (RGB)

Alle som skal ha tilgang til å sende eller godkjenne betalinger i systemet må være registrert som bankbruker.

Bankbruker oppretter man under Innstillinger  Brukere. Her velger man brukeren som skal opprettes som bankbruker, trykker på knappen med tre prikker og velger "Registrer som bankbruker". Det er kun bankadministrator (Bank.Admin) som kan opprette bankbrukere.

OBS: Dette gjør man etter at bankavtalen er aktivert og man har onboardet bankkontoen via autobank veiviseren.

RGB Bilde 3.png