Lønnsinnstillinger virksomhet og AGA

Systemet henter automatisk inn virksomheter basert på registrert organisasjonsnummer. Dersom det mangler virksomheter kan du enten hente disse inn fra Enhetsregisteret, eller legge dem inn manuelt ved å åpne opp rullegardinen på den grønne knappen.

Virksomhet og AGA.png

I feltet til høyre får du opp kontaktinfo og innstillinger for arbeidsgiveravgift for den valgte virksomheten. Her kan du fritt endre innstillinger, for eksempel dersom en av virksomhetene skal ha andre innstillinger for AGA enn det som angis på hovedenheten.