Lønnsinnstillinger: Juridisk enhet

1. Gå til Innstillinger i toppmenyen og velg Lønn

cs.lønnsinnstillinger juridisk enhet.um.1.jpg

2. Klikk på fanen Juridisk enhet. Den juridiske enheten hentes automatisk basert på organisasjonsnummer under Firmaoppsett.

cs.lønnsinnstillinger juridisk enhet.um.2.png

3. Velg sone og beregningsregel aga som skal gjelde den juridiske enheten. Dersom du vil endre per virksomhet kan det gjøres under fanen Virksomheter

4. Sett hake ved Firmaet benytter ambulerende arbeidsgiveravgift dersom dette er aktuelt.

5. Legg inn Totalt fribeløp for juridisk enhet dersom selskapet har denne retten.

cs.lønnsinnstillinger juridisk enhet.um.3.png