Lønnsinnstillinger arbeidsgiveravgift

Under lønnsinnstillinger velger du oppsett for arbeidsgiveravgift. Her kan du endre sone og beregningsregel for AGA, og ved å trykke på linken for AGA satser tas du til Skatteetatens oversikt over tabeller og satser.

AGA 1.png

Her kan du også få oversikt over fribeløp per virksomhet, og administrere eventuelle tilskudd som virksomheten har mottatt.

AGA 2.png

For å legge inn tilskudd åpner du dette vinduet og legger inn virksomhet, dato, beløp og eventuell beskrivelse. Du må også angi om tilskuddet påvirker arbeidsgiveravgift.

AGA 3.png