Variable lønnsposter

I funksjonen «Variable lønnsposter» kan du fritt legge til lønnsposter på en eller flere ansatte. For å bruke denne funksjonen må du ha opprettet en lønnsavregning. Deretter velger du hvilken avregning lønnspostene skal overføres til, og legger inn de ønskede postene.

Ved å velge «Lagre endringer» overføres lønnspostene til den valgte lønnsavregningen. Dette kan gjøres flere ganger. Ved å velge «Vis alle variable lønnsposter» kan du se tidligere overførte poster til den valgte lønnsavregningen.