Utenlandsk arbeidstaker

Dersom den ansatte er statsborger i et annet land enn Norge bruker du D-nummer i feltet for fødselsnummer. For norske statsborgere fylles feltene for fødselsdato og kjønn automatisk ut basert på fødselsnummeret, men for ansatte med D-nummer må dette manuelt legges inn.

Disse feltene finner du under fanen "Skatt" i ansattkortet til den enkelte ansatte.

Dersom den ansatte ikke har D-nummer, benytter du internasjonal ID i stedet. Her må du velge type ID og land, og fylle ut nummeret som står i valgt ID.