Skatt hovedarbeidsgiver

Dersom det angitte selskapet er hovedarbeidsgiver for den ansatte kan du enkelt hente skattekort fra Altinn ved å velge «Elektronisk skattekort». Dette forutsetter at det er satt opp integrasjon mot Altinn under innstillinger på selskapet.

I dialogvinduet for elektronisk skattekort kan du velge om du skal be om skattekort for den gjeldende ansatte eller flere. Du kan også huke av for om du kun ønsker endrede skattekort. Dersom du velger å hente for flere må du enten velge alle ansatte eller kun endrede. Når du har sendt forespørsel til Altinn vil du få mulighet til å velge "Hent og les inn" for å oppdatere skatteopplysninger.

Når skattekort er hentet inn på den ansatte vil feltet «Resultat status» automatisk endre seg til «Skattekort OK».