Biarbeidsgiver skattekort

1. Gå til Lønn i venstremenyen og velg Ansatte. Klikk på aktuell ansatt.

Det er den ansattes ansvar å informere sin arbeidsgiver om selskapet er biarbeidsgiver eller hovedarbeidsgiver.

cs.biarbeidsgiver skattekort.UM.1.png

2. Klikk på Vis detaljer ved skattekort.

cs.biarbeidsgiver skattekort.UM.2.png

3. Sett hake ved Biarbeidsgiver dersom selskapet er biarbeidsgiver for den ansatte.

4. Legg inn Prosent og/eller Tabell manuelt. Dersom minst ett av disse feltene ikke er fylt ut, vil systemet automatisk trekke 50 prosent skatt ved lønnskjøringen.

5. Legg inn Antall måneder trekk og bytt Status skattekort når du er ferdig.

6. Klikk Lagre endringer.

cs.biarbeidsgiver skattekort.UM.3.png

I lønnsinnstillinger kan du endre standard innstilling for biarbeidsgiver skattekort ved årsskifte