Overføre timer til lønn

For å overføre timer til lønn må du ha ført timer med en timeart som er koblet mot en lønnsart. Videre må du sende disse timene til godkjenning. Timene godkjennes automatisk når du sender dem inn dersom de ansatte som har timer til overføring ikke er lagt inn i et team, eller dersom din bruker er teamleder. Om en annen bruker er teamleder må denne godkjenne timene før de kan overføres til lønn.

For å få opp menyvalget «Overfør timer til lønn» må du utvide nedtrekksmenyen «Funksjoner».

I bildet for å overføre timer kan du velge å overføre timer for en eller flere ansatte ved å huke av helt til venstre og velge «Overfør timer». Hvis du huker av den øverste boksen til venstre for «Ansatt» velger du alle ansatte som har timer klar til overføring.