Opprette lønnsavregning

For å kjøre lønn må du opprette en lønnsavregning. For å gjøre dette går du inn på «Lønnsavregning» og velger «Ny lønnsavregning».

Når du oppretter en lønnsavregning legger du inn beskrivelse, f.eks. «Lønn august», fra- og til dato, utbetalingsdato og eventuelt fritekst på lønnsslipp. Du kan også endre skattetrekk til halv eller ingen skatt. Videre kan du huke av for om faste poster/trekk skal med og om det skal trekkes av for fastlønn i ferie. Disse innstillingene vil gjelde for alle lønnsmottakere i kjøringen.