Kalenderen i Fravær

1. Gå til Lønn i venstremenyen og velg Fravær

2. Klikk på Kalender

cs.kalenderen i fravær.UM.1.jpg

I kalenderen får du en ryddig oversikt over ansatte og eventuelt overlappende fravær

Klikk på aktuell dato for å få en dynamisk oversikt over fravær for akkurat denne datoen

cs.kalenderen i fravær.UM.2.png

Klikk på fraværet for å se informasjon på fraværet, samt få en rask mulighet til å endre fraværet.

cs.kalenderen i fravær.UM.3.png

Klikk på fra-dato i kalenderen, hold knappen nede og dra fram til til-datoen fraværet skal gjelde. Velg ferie, egenmelding, sykmelding eller permisjon, og fyll ut.

cs.kalenderen i fravær.UM.4.png

Les mer om de ulike fraværstypene: