Importere oppgjørsrapport K27

1. Gå til Lønn i venstremenyen  og velg Variable lønnsposter

2. Klikk på Flere valg og velg Importer K27

Du må på forhånd ha en opprettet lønnsavregning . Velge hvilken av lønnsavregningene med status opprettet K27-importen skal legges på

cs.mportere oppgjørsrapport K27.um.1.png

3. Klikk Velg fil. Last opp Oppgjørsrapporten (K27) som hentes manuelt hos NAV.

4. Klikk Import

cs.mportere oppgjørsrapport K27.um.2.png

Oppgjørsrapporten (K27) refusjoner fra NAV viser informasjon om refusjon av sykepenger, foreldrepenger og svangerskapspenger, pleie/opplæring- og omsorgspenger. Arbeidsgivere som har forskuttert til arbeidstakere utover arbeidsgiverperioden får utbetalt refusjon. Refusjon av feriepenger fremkommer også på oppgjørsrapporten.