Ansattkort: Faste poster

Under fanen "Faste poster" i ansattkortet legger du inn faste lønnsposter. Når du oppretter en ny lønnsavregning blir disse postene automatisk med, gitt at startdato for ansettelsesforholdet og lønnsposten ligger innenfor datoen til lønnsavregningen.

Avhengig av hvordan den aktuelle lønnsarten er definert vil mye av informasjonen automatisk fylles ut. Hvis en lønnsart henter sats fra ytelser i ansattkortet må denne informasjonen være fylt ut og lagret for at systemet skal hente satsen. Hvis sats for lønnsart defineres i lønnsarten hentes den automatisk uavhengig av om ytelser er lagt opp på den ansatte.

Det er også mulig å endre samtlige kolonner, inkludert sats, for de faste postene. Dersom du ønsker å hente frem flere kolonner trykker du på tannhjulet ytterst til høyre. Merk også at første fastlønn vil avkortes relativt til perioden for lønnsavregning. Dersom det for eksempel skal utbetales lønn for oktober og en ansatt legges opp med fastlønnspost som starter 15.oktober, vil systemet automatisk legge opp en utbetaling på ca. 50% av fastlønnen.

fasteposter.png

 

Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×