Leverandørfaktura: Hente kladd

Under Regnskap - Leverandør faktura, kan du behandle inngående faktura.

Hvis du kun har valgt å trykke lagre når du behandler fakturaen uten å tildele, bokføre eller sende til betaling, blir den lagret i kladd. 

Inngående faktura.png

Fakturaen vil da ligge i fanen "Kladd". Ved å klikke på den aktuelle fakturaen i dette bildet kan du behandle denne videre.

Lagre som kladd_1.png

Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×