Aktiver pålogging med to-faktor

Når du har aktivert to-faktor, vil systemet kreve at du verifiserer med en SMS-kode ved innlogging i systemet. To-faktor pålogging øker sikkerheten ved innlogging, og er blant annet nødvendig når man har aktivert Autobank og benytter regnskapsgodkjente betalinger.

To-faktor kan aktiveres på to ulike måter:

1. På selskapsnivå eller per kundeavtale (klikk for å lese mer)
  2. På brukernivå

Her tar vi for oss hvordan to-faktor pålogging aktiveres av den enkelte bruker.

For å aktivere to-faktor, må du først klikke på ikonet for "Min profil" (1) og deretter på "Brukerinnstillinger" (2).

Aktiver to-faktor ved å aktivere "bryteren" (3), og skriv inn ditt telefonnummer. Klikk "Lagre" (4).

Merk: Når du har aktivert to-faktor, må du logge ut og inn av systemet for at denne skal tre i kraft.

Tips: Velg "Husk i 14 dager" dersom du vil at systemet skal huske påloggingen. Da vil det kun være nødvendig å skrive inn SMS-kode hver 14. dag.