Malklient

Ved å opprette en malklient, kan en lage en mal med f.eks kontoplan, kontogrupper, leverandører som kan brukes som mal når en oppretter nytt firma. Alle innstillinger i malklienten vil bli lest inn på det nye firmaet. Ikke registrer regnskapsdata i malklienten da dette også vi bli kopiert til selskap som opprettes basert på malen.

Det er mulig å opprette en malklient når det opprettes nytt selskap ved å hake av for – Opprett som malklient.

Det vil være markert dersom selskapet er opprettet som en malklient­­­­

Når en går gjennom veiviseren ved oppretting av nytt selskap, vil det være mulig å velge en av malklientene en har opprettet. Alle data som er registrert vil bli kopiert til nytt selskap.