Lisensinformasjon

Ved å klikke på personikonet får man valget om lisensinformasjon.

Første siden gir en oversikt over Hovedselskap, og administratorer på hovedselskapet. Man kan som administrator endre hovedselskap for lisensen ved å klikke på pennen. Alle selskap som ligger innenfor lisensen kommer opp og man kan velge å sette en av de andre selskapene som hovedselskap.

Ved å klikke på legg til administrator kan man legge til brukere som allerede er registrert i selskapet som administrator. Man må være administrator for å opprette og slette selskaper.

Ved å velge selskaper kan man opprette nye, bulkinvitere eller slette. Det er også en mulighet for å se slettede selskaper her.

For å se estimert forbruk og eksportere dette til Excel kan man gjøre utvalg på produkt, selskap og bruker.