Invitere og deaktivere en bruker

Brukerne administreres via Innstillinger -> Firmaoppsett -> Brukere

For å invitere en bruker, velger du knapp for «Inviter bruker». Brukeren inviteres pr epostadresse.

Du må angi minst ett produkt brukeren skal ha tilgang til, samt hvorvidt brukeren skal være administrator på dette selskapet.

Avslutt med å sende invitasjon.

For å deaktivere en bruker, finner du vedkommende i listen over aktive brukere og velger funksjon for «Deaktiver bruker».