Bankinnstillinger

I firma oppsettet legger man inn driftskonto og skattetrekkkonto og velger hovedbokskonto som skal gjelde for bankinnskudd og bankinnskudd for skattetrekk.

Man kan legge til flere kontoer ved å bruke knappen med pilene.

Remitteringskonto for innbetaling og utbetaling er interimskonti som blir brukt for å bokføre bankfiler dersom det ikke er en identifikator som gjør at automatikken i systemet kan med sikkerhet bokføre mot kunde, leverandør eller hovedbok. Det anbefales å ikke endre på disse.

Dersom du huker av for "bokfør kun utbet. fra UE" vil kun bevegelser ut av konto som er generert fra systemet bli lest inn i bankmodulen.