Gi tilgang til flere brukere/selskap

I lisensoversikten kan du enkelt gi en eller flere brukere tilgang til ett eller flere selskaper uten at du behøver å invitere brukerne inn på hvert eneste av dem.

Dersom brukerne du ønsker å invitere inn ikke finnes i systemet fra før, må du først invitere brukeren inn i et selskap. Les mer om hvordan du gjør dette her.

Når brukeren er opprettet, klikker du på Lisensinformasjon under "Min profil" (1), velger Selskapslisenser (2) og klikker på "Gi tilgang til selskaper" (3). Du vil nå bli tatt igjennom en veiviser.

Velg lisensen du vil legge til brukere i

Her velger du lisensen/kundeavtalen som du ønsker å legge brukerne til i.

Velg selskapene du vil invitere til

Her velger du hvilke selskaper du ønsker å invitere brukere til. Du kan velge ett eller flere selskaper. Huk av for de aktuelle.

Velg brukerne du vil invitere

Her velger du alle brukerne du ønsker å invitere på selskapene du valgte i forrige vindu. Samtlige brukere du huker av for vil få tilgang til disse selskapene.

Velg produktene du vil aktivere for brukerne

Her velger du produktene du ønsker å tildele brukerne som er invitert. Du kan også velge å gi alle administratortilgang ved å huke av for dette (1).

Bekreft endringene

I siste vindu får du opp en forhåndsvisning av hvilke brukere som er invitert til hvilke selskaper og med hvilke produkter. Du kan velge å gå tilbake dersom noe er feil, eller klikke på "Gi tilgang" for å aktivere tilgangene.