Varsler i systemet

Du finner dine varsler ved å klikke på ikonet for Varsler i toppmenyen.

Her kan du se varsel for godkjenninger, nye dokumenter i fakturainnboks, samlefakturering, kommentarer, påminnelser, betalinger og feilede utsendelser. Du kan se varsler for alle selskapene du har tilgang til, eller bare det du står i akkurat nå. Du kan også sette hake ved Vis bare uleste.

For å administrere hvilke typer varsler du ønsker å få, klikker du på Filter og justerer innstillingene.

CS.Varsler i systemet.UM.png

Administrer varsler

1. Gå til Varsler i toppmenyen og klikk på Innstillinger.

ca.godkjenne inngående leverandørfaktura.UM.3.png

2. Sett hake ved ønskede varslingsmåter.

ca.godkjenne inngående leverandørfaktura.UM.4.png