Varsler

Via bjelleikonet (1) øverst i systemet kan du se varsler for godkjenninger, nye dokumenter i fakturainnboks, samlefakturering, kommentarer, påminnelser og betalinger.

Du kan velge mellom å se varsler for alle selskaper du har tilgang til, eller kun det du står i. Huk av for "Vis bare uleste" dersom du kun ønsker å se uleste varsler.

Du kan også filtrere hvilke type varsler du ønsker å se i. Klikk på "Filtrer" (2) for å administrere innstillingene.

Via tannhjulet kan du også styre om du vil ha varsel på e-post for fakturagodkjenning. Klikk her for å lese mer om dette.