Nummerserie ansattreskontro

NB! Ansattreskontro må være aktivert i lønnsinnstillinger før du kan ta i bruk Ansattreskontro

1. Gå til Innstillinger i toppmenyen og velge Nummerserie

cs.nummerserie ansattreskontro.UM.1.png

Velg Kontoer i nedtrekkslisten.

cs.nummerserie ansattreskontro.UM.2.png

Systemets standard nummerserie for ansattreskontro er 50.000 til 59.999. Er denne nummerserien opptatt vil systemet velge 70.000-79.999. Hvis også denne er opptatt, velges 90.000-99.999.

Den autogenererte nummerserien for Ansattreskontro vil få samlekontoen 2910. Om du skulle ha behov for å endre samlekonto må en ny nummerserie opprettes, og det settes Ja under kolonnen Standard.