Firmaoppsett

1. Gå til Innstillinger i toppmenyen og velg Firmaoppsett.

2. Selskapsinformasjon kan fylles ut manuelt i feltene, eller hentes direkte fra Brønnøysundregistrene. Velg Hent fra brreg for å hente inn informasjonen automatisk.

3. Skriv inn navnet på selskapet i søkefeltet, og velg riktig selskap fra listen. Klikk Velg virksomhet for å fylle inn feltene i systemet.

4. Sett hake ved Foretaksregistrert dersom selskapet er foretaksregistrert, og registrer Firmatype for selskapet, for eksempel AS, ENK, NUF.

Under firmaoppsett kan du også aktivere e-postmottak og laste opp logo til blanketter.