Firmaoppsett

Under firmaoppsett kan du legge inn informasjon om selskapet og endre e-postmottak.

1. For å endre selskapsinformasjon, gå til Innstillinger → Firmaoppsett (1).
  2. Selskapsinformasjon kan fylles ut manuelt i feltene, eller hentes direkte fra Brønnøysundregistrene. Velg "Hent fra brreg" for å hente inn informasjonen automatisk.
  3. Skriv inn navnet på selskapet i søkefeltet, og velg riktig selskap fra listen.
  4. Klikk "Velg virksomhet" for å fylle inn feltene i systemet.
  5. For at endringene skal tre i kraft, må du huske å lagre innstillingene øverst i høyre hjørne.

Foretaksregistrert: Denne haken skal være på dersom selskapet er foretaksregistrert.

Firmatype: Her velger du firmatype for selskapet, f.eks. AS, ENK, NUF osv.

På firmaoppsett kan du også administrere e-postmottak, klikk her for å lese mer.