Varsel på e-post for fakturagodkjenning

Dersom du ønsker varsel på e-post når du har en faktura til godkjenning, kan dette settes opp i varselinnstillinger.

Varselinnstillinger finner du enten via bjelleikonet (1), eller via din profil (2).

Du vil få opp et nytt dialogvindu hvor du velger hvilken type varslinger du ønsker:

Når du har huket av for e-post, vil du få en e-post tilsvarende den under når du har en ny faktura du må godkjenne. Klikk på "Gå til godkjenninger for detaljer" for direktelink til systemet (3). Du kan også velge "klikk her" (4) dersom du ikke ønsker å motta slike varsler i fremtiden.