Aktivere ansattreskontro i innstillingene

1. Gå til Innstillinger i toppmenyen og velg Lønn.

cs.Aktivere funksjonen ansattreskontro i innstillingene.UM.1.jpg

2. Velg fanen Kontoer og lønn og finn Ansattreskontro.

cs.Aktivere funksjonen ansattreskontro i innstillingene.UM.2.png

3. Velg mellom Alle ansatte eller Ved behov i nedtrekkslisten. Nyopprettede selskaper i systemet vil automatisk ligge med Ved behov som en standard innstilling.

4. Klikk Lagre innstillinger.

cs.Aktivere funksjonen ansattreskontro i innstillingene.UM.3.png

Velger du å opprette ved behov vil du måtte opprette ansattreskontro manuelt på hver ansatt, også på nyansatte.

Dersom du velger alle ansatte vil du få muligheten til å velge mellom følgende alternativer:

cs.Aktivere funksjonen ansattreskontro i innstillingene.UM.4.png

NB: Dersom selskapet ble opprettet før september 2022 vil du få en en melding om å opprette nummerserie for ansattreskontro.
NB: Dersom du ønsker å deaktivere ansattreskontro velger du Ikke aktivt. Da vil det ikke lenger være mulig å aktivere reskontro på ansatte og nummerserien reservert for denne funksjonen blir deaktivert.