Aktivere/deaktivere en bruker

Dersom du ønsker å deaktivere en bruker (eventuelt aktivere en deaktivert bruker), klikker du på den aktuelle brukeren, og deretter på de tre prikkene til høyre for "Roller og tilganger" (1). Velg "Deaktiver bruker". På samme måte aktiverer du en bruker som er deaktivert.

deaktiver bruker.png

Det er også mulig å vise/skjule brukere basert på om de er aktive, inviterte eller deaktiverte. Hvis du f.eks. ønsker å hente frem deaktiverte brukere på klienten, huker du av eller fjerner haken for dette under brukermenyen (1). Du kan også bruke søkefeltet til å søke på brukere, for å enkelt finne frem dersom det er mange brukere i listen (2).

brukere8.png

Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×