Administrere produkttilganger

Du kan administrere tilganger for brukere i systemet ved å gå til Innstillinger i toppmenyen og velge Brukere. Produkttilganger kan administreres for alle selskapets brukere samtidig, eller enkeltvis.

CS.Administrere produkttilgang.UM.png

Administrer produkttilganger

Dersom du ønsker å få en overordnet oversikt og muligheten til å administrere roller på kryss og tvers av brukere, klikker du på Administrer produkttilganger. Du får da opp et matrisediagram hvor du kan sette hake for å tildele brukerne ulike roller.

CS.Administrere produkttilgang1.UM_1.png

CS.Administrere produkttilgang2.UM_1.png

Administrer tilganger på brukernivå

Dersom du ønsker å administrere en rolle på brukernivå, klikker du på den aktuelle brukeren og Roller og tilganger. Klikk på Kjøp produkt for det produktet du ønsker, og tildel deretter de aktuelle rollene du ønsker at brukeren skal ha. Du kan deaktivere tilgangene til en bruker enten ved å klikke på Deaktiver eller ved å fjerne haken ved aktuell tilgang. Husk å lagre endringene.

CS.Administrere produkttilgang3.UM.png

CS.Administrere produkttilgang4.UM.png

Les mer om: