Mine autobankavtaler

Du kan sjekke statusen til dine autobankavtaler og bestille ekstra funksjoner etter oppstart fra oversikten Mine autobankavtaler.

1. Gå til Bank i venstremenyen og velg Innbetalinger.

2. Klikk på de tre kulepunktene og velg Mine autobankavtaler.

cs. Mine autobankavtaler 1 um.png

Fra denne oversikten kan du se antall autobankavtaler og hvilken bank/konto de er registrert mot. Du kan klikke på hver linje for å administrere dem. Du kan også sjekke statusen på avtalene, som vanligvis er Aktiv eller Avventer, avhengig av hvor i prosessen du er for autobank-aktivering.

Dette området viser også hvilke funksjoner som sist ble registrert fra Unimicro sin side, og du kan starte prosessen med å legge til flere funksjoner herfra. Les mer om dette her Etterbestille bankfunksjoner.

Når du er fornøyd med endringene, velger du Lagre. Hvis du har lagt til nye funksjoner, vil du motta en oppfølgings-e-post med videre instruksjoner.

cs. Mine autobankavtaler 2 um.png