Mine autobankavtaler

Fra oversikten "Mine autobankavtaler" kan du sjekke status på de ulike avtalene som eksisterer samt bestille ekstra funksjoner etter oppstart. Under finner du en beskrivelse av hvordan man kommer til oversikten og hva de ulike feltene innebærer.

Finne frem:

For å finne frem til oversikten gjør du følgende:

Gå til Bank i hovedmenyen, deretter trykker du på enten Innbetaling eller Utbetaling.

Mine autobankavtaler 1.png

1. Trykk så på knappen med tre prikker "..."
  2. Fra menyen som kommer opp velger du "Mine autobankavtaler"

Mine autobankavtaler:

Når du har navigert frem til riktig meny som beskrevet over blir du presentert med oversiktsbildet for "Mine autobankavtaler" som vist under:

Mine autobankavtaler 2.png

Fra denne oversikten får du informasjon om

3. Antall autobankavtaler og hvilken bank/konto de er registrert mot (du kan klikke på hver linje for å administrere)
   4. Status på avtalene; disse er vanligvis "Aktiv" eller "Avventer" avhengig av hvor i prosessen man er for autobank aktivering
   5. Dette området viser hvilke funksjoner som sist ble registrert fra Uni Economy sin side og herfra kan man starte løpet for å legge til flere. Les mer om dette her: Etterbestille bankfunksjoner
   6. Når man er fornøyd med endringene velger man "Lagre", ellers "Lukk". Har man lagt til nye funksjoner vil du motta en oppfølgings-epost med videre instrukser