Innbetalinger

Under Bank → Innbetalinger får du en oversikt over alle innbetalinger som er registrert i systemet, både via Autobank og manuelt. I denne artikkelen går vi igjennom innbetalingsfunksjonen, og forskjellen mellom fanene «Alle», «Innbetalt ingen match» og «Innbetalt og bokført».

Dersom selskapet mottar innbetalinger på flere kontonumre, vil alle vises i listen. Under kolonnen Konto til kan du se hvilket kontonummer betalinger er knyttet til.

Obs: Innbetalinger som bokført manuelt via bilagsregistrering vil ikke vises i denne oversikten.

Alle innbetalinger

Når du klikker deg inn i innbetalingsbildet, blir du automatisk tatt til flyten som viser alle innbetalinger. Her ser du alle innbetalingene som er registrert på selskapet, både de som er registrert automatisk og eventuelle innbetalinger som er lastet opp manuelt. I dette bildet kan du også:

Tips: Dersom du ønsker mest mulig informasjon om en innbetaling anbefaler vi at du har hentet opp feltene Fakturanr, Debitor, Kunde, Konto fra og Beskrivelse i kolonneoppsettet.

Innbetalt ingen match

Her finner du alle innbetalinger som er lest inn i systemet, men som systemet ikke har klart å matche automatisk. Disse  betalingene blir ført mot en interimskonto, og må håndteres manuelt. I dette bildet vil du også finne betalinger som har blitt automatisk kreditert og skjult av systemet ihht. bokføringsreglene som er satt opp. For å vise skjulte innbetalinger, huk av for Vis skjulte innbetalinger (1).

Du kan lese mer om innbetalinger uten match her, og klikke her for mer informasjon om skjulte innbetalinger.

Innbetalt og bokført

Her finner du alle innbetalingene som er lest inn og bokført i systemet. Dette inkluderer betalingene som er automatisk matchet og fullført i systemet, samt betalingene som er ferdigbehandlet fra innbetalt ingen match.