Bytte bank

Hvis du skal bytte bankforbindelse eller opprette Autobank mot en ny bank, må du først legge til nye kontoer under Bankinnstillinger. Når den nye kontoen er registrert, vil den bli tilgjengelig som et alternativ når du prøver å aktivere den for Autobank. Opprettelse av en ny Autobank-avtale følger de vanlige trinnene som beskrevet i artikkelen Ny Autobank-avtale (RGB).

Hvis du allerede har gjennomført førstegangsoppsett for Autobank på det aktuelle selskapet, vil du som bankadministrator finne alternativet for ny avtale som et tredje valg i samme nedtrekksliste hvor du finner Mine Autobank-avtaler.

Endre eksisterende konto

Hvis du allerede har opprettet en ny bankkonto og ønsker å endre hvilken som skal være standardkonto for drift, skatt eller lønn, kan du enkelt gjøre dette ved å følge disse trinnene:

1. Gå til Innstillinger i toppmenyen og velg Bank.

2. Klikk på den aktuelle bankkontoen.

3. Sett hake ved Sett som standardkonto (f.eks. drift, skatt eller lønn)

4. Klikk på Lagre bankkonto.

cs. Bytte bank 1 um.png