Versjon 159

Regnskap

• Kreditering av leverandørfaktura
    Ved kreditering av leverandøraktura vil systemet nå huske opprinnelig kontering.
  • Excel-eksport av eiendeler
    Liste over eiendeler kan nå eksporteres til excel.

Lønn

• Påslag i fast beløp
    Det er nå mulig å legge til et påslag i fast beløp på lønnsarter.

• Visning av skattetrekk
    Dersom en ansatt kun har ett prosenttrekk eller tabelltrekk, vil systemet vise hvilken prosent/tabell som benyttes i lønnsavregningen.

• 0-antall på lønnsart
    Under innstillinger på lønnsart er det nå mulig å angi at lønnsart skal innrapporteres med 0 i antall i A-meldingen

• Listevisning ansatt i lønnskjøring
    Ved navigering til ansattkort fra lønnsavregning vil systemet nå vise valg ansatt i listen når man navigerer tilbake til lønnsavregning.

Øvrig

• Saft-import fra Duett
    Det er nå mulig å importere SAF-T fil fra Duett.