Versjon 192

Dato for release: 8.5.23

Lønn

• Ved opprettelse av nytt arbeidsforhold kan du kopiere med deg informasjon fra tidligere arbeidsforhold slik at du slipper å fylle ut all informasjon på nytt.

• Du får en liste med alle lønnsposter per ansatt som er med i en lønnsavregning slik at du kan kontrollere disse før du fullfører avregningen.

• I tillegg til eksisterende importmulighet via importsentralen, kan du nå importere variable lønnsposter direkte fra funksjonen Variable lønnsposter. Dette gir deg bedre oversikt og muligheter for å redigere.

• Du kan avbryte en lønnsavregning som allerede er sendt til godkjenning hos en annen bruker.

Consolve

• Systemkostnadene knyttet til en kundeavtale kan nå fordeles automatisk på hvert enkelt selskap i avtalen, fremfor å stiles mot hovedkunde på avtalen.

• Funksjonen for kobling av kunde og selskap vil nå vise navn på kundeavtalen selskapet ligger i. Hver kunde kan bare kobles mot ett selskap, og vil påvirke eventuell fordeling av systemkostnader. Forbedret systemet sitt forslag for koblinger.

• Alle systemkostnader som skal viderefaktureres til kunde kan nå stiles mot ett samleprodukt i ordre som genereres fra fakturagrunnlag.