Blankettoppsett

1. Gå til innstillinger i toppmenyen og velg Salg. Gå til fanen Blankettoppsett

cs. Blankettoppsett 1 um.png

2. Velg om blanketter som sendes ut skal vise logo og/eller firmanavn og velg plassering av logo på blanketten. Sett standard språk. Merk at produktnavn og tekst vil ikke bli oversatt automatisk, og du må derfor lagre produkter med engelske navn dersom det er ønskelig at produktene skal stå på engelsk i fakturaen.

3. Sett hake ved Vis KID i fakturablankett dersom du ønsker at systemet skal inkludere KID-nummer på blanketten. Sett hake ved Slå sammen faktura og dokumenter til én fil dersom du ønsker dette.

Merk! Du må ha en KID-avtale i banken og aktivere KID for at systemet skal kunne ta i mot innbetalingene som kommer med KID.

cs. Blankettoppsett 2 um.png

4. Klikk på nedtrekkslisten på aktuell blankett (Faktura, Ordre, Tilbud eller Purring) og velg aktuell standard blankett. Legg inn hvilken fast tekst som skal vises på blanketten.

cs. Blankettoppsett 3 um.png

Merk at det er nødvendig å ha satt opp en standardblankett for faktura for at utsendelsesplan, massefakturering og repeterende faktura skal fungere.

5. Klikk på Velg fil dersom du ønsker å laste opp en logo som skal brukes på blanketter. Velg Lagre innstillinger.

cs. Blankettoppsett 4 um.png