Firmaoppsett perioder

Menyvalg: Innstillinger – Firmaoppsett - Perioder

Forklaring til felt:

Regnskapsperioder: Her kan man velge antall regnskapsmessige perioder for bedriften, 1 periode er 1 mnd.

Mva perioder: Her kan man velge hvilke mva perioder bedriften skal ha, i forhold til antall perioder mva-oppgaven skal leveres inn. Her kan man velge to månedlig, månedlig og årlig.

Mva låst til: Har man lagt inn en dato i dette feltet, så har man låst for føring for bilag med mva poster til den datoen som ble lagt inn.

Regnskap låst til: Har man lagt inn dato i dette feltet, så har man låst for føring av regnskapsbilag (det gjelder også faktura bilag) til den datoen det ble lagt inn.

Periodiser etter leveringsdato: Når man har haken på, ved utfakturering så blir leveringsdato  datoen der inntekten blir bokført. Hvis haken er av, blir fakturadato datoen der inntekten blir bokført.