Firmaoppsett - Inkassoinnstillinger

Det mulig å sende fakturaer til inkasso i Unieconomy. Innstillinger som skal gjelde for integrasjon med inkassoløsninger må bli gjort på firmainnstillinger.

Innstillinger - Firmaoppsett - Inkassoinnstillinger

Feltbeskrivelse:

Integrasjon med inkasso: Haken må være på, dersom systemet skal integrere med inkassoløsninger.

Inkassoformat: Valget på hvilken inkassoformat filen skal være, og til hvilken inkassoleverandør.

Automatisering: En kan velge mellom manuelt, halvautomatisk og helautomatisk, beskrivelse av automatiseringen vil man kunne få opp på valgene.

Vårt kundenr hos inkassobyrå: Her må du legge inn ditt kundenr. hos din inkassobyrå selskap for at de skal gjenkjenne deg som kunde i filen.