Firmaoppsett Fakturaprint

Fakturaprint gjelder sending av faktura og purring direkte til din kundes postkasse

Med fakturaprint tjenesten slipper du å skrive ut manuelt på papir, legge i en konvolutt og deretter sende den med posten. Du lager faktura eller purring fra Unieconomy, så håndterer vi utsendelsen.

For å aktivere fakturaprint:

Meny - Innstillinger - Firmaoppsett - Aktiver Fakturaprint

Trykker du på "Aktiver Fakturaprint" blir du henvist til en ny side, der du kan kjøpe tjenesten fakturaprint:

Kjøp produkt fakturaprint.png

Trykker du på kjøp produkt, så kan du benytte fakturaprint i Unieconomy. NB! For å kjøpe produktet, så må din bruker ha rollen "administrator".