Firmaoppsett - E-postmottak

Du kan sende faktura/dokument på pdf på mail til et e-postmottak i Unieconomy. I dette mottaket kan du behandle fakturaen videre til tolkning og bokføring i leverandørfaktura eller manuelt bilagregistrere fakturaen/dokumentet

Menyvalg:

Innstillinger - Firmaoppsett - Aktiver e-postmottak

Når du trykker på aktiver e-postmottak, blir det tildelt en e-postadresse. Du kan benytte denne e-postadressen for hver gang du skal sende et dokument/faktura til behandling i Unieconomy. Dine leverandører kan også benytte e-postadressen til å sende fakturaer direkte til innboksen i Unieconomy.

Dokumentet kan finnes frem under "regnskap" - "leverandørfaktura" - innboks.