E-postmottak

Fakturaer eller PDF-dokumenter kan sendes til et eget e-postmottak i systemet. I dette mottaket kan du behandle fakturaen videre til tolkning og bokføring i leverandørfaktura eller via manuell bilagsregistrering.

1. Gå til Innstillinger i toppmenyen og velg Firmaoppsett.

2. Gå til feltet for E-postmottak og klikk Aktiver epost-mottak.

3. E-postmottaket er nå aktivert. Du kan senere endre e-postadressen eller legge til ytterligere en e-postadresse med organisasjonsnummer. Vær oppmerksom på at eventuelle leverandører også må få beskjed om e-postbyttet.