Firma og kontaktinformasjon

For å legge inn bedriftens kontakt informasjon, legger du informasjonen under innstillinger og firmaoppsett.

Du kan hente inn firmaopplysninger fra Brønnøysundregistret ved å trykke på "Hent opplysninger fra br-reg.

NB! For å kunne lagre informasjonen som ligger under firmaoppsett. Så må man ha et gyldig organisasjonsnr.

Firma og kontakinformasjon.png

Du kan også endre på kontaktinformasjonen. Trykker du på "pil tast ned" ved f.eks adresse feltet, så får du frem flere felter for adresse informasjon.  Trykk deretter på "blyant" ikonet for å redigere på adresser. Du kan også gjøre samme prosedyre på "epost" og "telefon"

Adresse endring firmainnstilling 1.png

Adresse endring firmainnstilling 2.png