Fakturere timer til prosjekt

For å kunne fakturere timer som er ført mot prosjekt må du først ha koblet prosjektet mot en kunde.

1. Gå til Dimensjoner i venstremenyen. Klikk på Prosjekt. Velg aktuelt prosjekt og kunden som prosjektet skal faktureres mot.

cs. Fakturere timer til prosjekt 1 um.png

Eventuelt kan du registrere kunde ved å gå til Prosjekt i venstremenyen. Du klikker deg inn på aktuelt prosjekt og går til fanen Rediger prosjekt. Her kan du velge hvilken kunde prosjektet skal føres mot.

cs. Fakturere timer til prosjekt 2 um.png

2. Du kan nå føre timer mot prosjekt under Timeregistrering og utfakturere disse. Du velger da det aktuelle prosjektet i kolonnen for Prosjekt når du registrerer timer. Se artikkel om utfakturering for hvordan timene overføres til faktura.

cs. Fakturere timer til prosjekt 3 um.png