Endre utbetaling i betalingsliste

Når en faktura er sendt til betalingsliste, men enda ikke sendt til betaling, kan betalingsinformasjonen endres før den sendes til bank.

1. Gå til Bank i venstremenyen og velg Utbetalinger

2. Klikk på de tre kulepunktene ved betalingen som skal endres.

3. Velg Endre betaling.

cs. Endre utbetaling i betalingsliste 1 um.png

4. Foreta endringer og klikk på Oppdater betaling.

cs. Endre utbetaling i betalingsliste 2 um.png

Tips: Dersom du ønsker å forhåndsvise leverandørfakturaen før du endrer betalingen, kan du åpne en visning av denne ved å klikke i linjen for den aktuelle betalingen, og deretter gå til koblingen under ID.

cs. Endre utbetaling i betalingsliste 3 um.png