Dashboard: Endre oppsett

Dashboardet til systemet kommer med et standard oppsett som inneholder informasjon og snarveier i såkalte widgeter. Denne artikkelen tar for seg hvordan du redigerer oppsettet på dashboardet. Klikk på Nøkkeltall → Dashboard for å komme til oppsettet.

Du kan fritt endre på hvilke widgeter som er synlig i dashboardet for din bruker ved å klikke på tannhjulet øverst til venstre (1). Her har du tre valg:

• Legg til eller fjern elementer (2): Her kan du velge widgeter som du kan legge til eller fjerne fra dashboardet.
  • Gå tilbake til standard layout (3): Velg denne dersom du ønsker å bruke standardoppsettet i systemet.
  • Avbryt/lagre (4): Avbryt dersom du ikke ønsker å lagre endringene du har gjort, eller klikk "Lagre" når du er fornøyd med endringene.

Du kan også redigere widgeter direkte i bildet. Klikk på det oransje krysset (5) for å fjerne en widget.

Dersom du ønsker å endre rekkefølgen på widgetene, kan du klikke og holde inne på det hvite feltet i en widget og dra den dit du ønsker (6).