Dimensjoner

Dimensjoner i Uni Economy gir deg muligheten til å sette opp kategorier som kan brukes i bokføringen.

Modulen kommer med standarddimensjonene avdeling og prosjekt, men det er mulighet for å lage egendefinerte dimensjoner, som for eksempel lokasjon.

1. Under hovedmenyen Dimensjoner finner du alle dimensjoner som er laget og er aktive på firmaet.
    • For å bruke dimensjonene i bokføring må du først legge de til i kolonneoppsettet.
  2. For å lage eller redigere egendefinerte dimensjoner gå til tannhjulet øverst i høyre hjørne.
    • Det kommer en dropdown meny med innstillinger
  3. Trykk på "Dimensjonsinnstillinger.
    • Mer informasjon om å opprette ny dimensjon finner du her.
  4. For å legge til dimensjoner ved bruk i bokføring trykk på tannhjulet i høyre hjørne på tabellen.
    • Etter dette kommer kolonneoppsett-vinduet opp.
    • Her kan du velge de kolonnene du vil bruke under bokføring.
  5. For å legge til dimensjonene avhuk de relevante dimensjonene og trykk lagre.
    • Det må være opprettet kategorier i dimensjonen for å kunne bruke den.
    • Eksempel på dette kan være "Administrasjon" for avdeling.
    • Informasjon om å opprette kategorier i dimensjonene finner du her.