Differanse i innbetaling

Dersom det er en differanse på +/- 10 kroner eller mindre på en innbetaling mellom bokført beløp og innbetalt beløp, kan dette bokføres og avstemmes med føring av restbeløp mot konto 7740 fra bankavstemmingsbildet.

Når du markerer de aktuelle linjene vil systemet varsle om at det er en differanse mellom markerte poster, og at dette kan håndteres via valget Bokfør og avstem.

cs. Differanse i innbetaling 1 um.png

I bildet som åpner seg får du informasjon om restverdi, og at systemet kan føre denne mot konto 7740 Øredifferanser. Om du velger Bokfør og avstem gjør systemet føringen og lukker postene.

cs. Differanse i innbetaling 2 um.png