Dashboard: Snarveier

På dashboardet sitt standardoppsett finnes det snarveier til diverse moduler og funksjoner i systemet. Klikk her for å lese hvordan du organiserer dashboardet. Dashboard finner du under Nøkkeltall i systemet.

I standardoppsettet finnes det snarveier til følgende funksjoner:

(1) Huskeliste: I huskelisten finner du oppgaver som må utføres i klienten. Du kan også opprette og eventuelt tildele din egen huskelapp manuelt, ved å klikke på "Opprett huskelapp". Standardsnarveier i huskelisten er:

• Regninger til godkjenning
  • Snarvei direkte til innboks (Leverandørfaktura)
  • Snarvei til betalingsliste (Utbetalinger)
  • Snarvei til purringer

(2) Fakturert siste 12 måneder: Snarvei til forfalte utgående fakturaer (NB: Også widgeten "Kundefordringer" har denne snarveien).

(3) Hendelser: Denne widgeten viser nye fakturaer og salgsrelaterte momenter. Utvalget kan filtreres på siste dag, eller siste 7, 14, eller 30 dager.

(4) Ordrereserver siste 12 måneder: Snarvei til ferdigstilte ordrer som ikke er effektuert. Tar deg direkte til Salg → Ordre → Ordrereserver.

(5) Rapportsnarveier: Her kan du legge til snarveier direkte til rapporter. Klikk på "Velg rapporter" for å legge til ny.

(6) Snarveier: Denne viser snarveier direkte til liste over ansatte, lønnsarter, lønnsavregning, A-melding, oversikt og rapporter.

(7) Timesaldo: Denne viser din timesaldo i selskapet og tar deg direkte til Timer → Timeregistrering.